για τους απρόσμενους και πιστούς συνοδοιπόρους μου (η αρχή)

στάσεις και παραστάσεις με τόνους ανομοιομορφίας

μία συνέχεια από απρόσμενες συναντήσεις μα προετοιμασμένες από χρόνια

Ε.πάντα όταν σε βλέπω ξεχνώ τι σκεφτόμουν μέχρι πριν, πριν που πίστευα πως με ξέχασες,που θύμωσα με τα μάτια σου, τα ξεχνώ γιατί είσαι πάντα εδώ και ας μην σε βλέπω, και ήσουν εκεί στην στάση που μου χάρισες το χαμόγελο σου και τώρα τα αδύνατα χεράκια σου με αγκαλιάζουν ζεστά και αυτό δεν θα αλλάξει νομίζω.

Χ.μα είναι η χαρά της ζωής,δεν σταματάει στιγμή να σου υπενθυμίζει πόσο μέσα σου βρίσκεται μα και πόσο μακρυά από τον εαυτό της,θα έρθει μια μέρα που θα επιτρέψει στην λάμψη της να ξεχυθεί και να παρασύρει σκέψεις και όνειρα.Αλήθεια το πιστεύω, είναι αυθεντική, είναι γεμάτη υλικό για το μέλλον,μαζί της ή και όχι.

Δ.είναι πάντα έτοιμη για κάθε κατάσταση μέσα στην οποία θα πέσει, και πέφτει συχνά σε καταστάσεις, μα το καλύτερο είναι να σου την περιγράψει με αυτά τα χείλη και τον τονισμό της φωνής που μπορεί να σε κάνει να λυγίσεις και να σε βάλει μέσα στην ιστορία της, μπορεί αν φυσικά και μόνο αν το θέλει να είναι κοντά σου αλλά θα είναι εκεί, ακόμα και αν την διώξεις.

Β.βγάζει αγκάθια χωρίς να το ελέγχει και είναι αυτό που την πάει πίσω, ένα ή δύο, ή μπορεί να την ρίξει και πολύ χαμηλά, έχει να δώσει αλλά δεν διαχειρίζεται την ένταση της στιγμής, την λογική του παραλόγου και είναι που αυτό καταστρέφει κάθε πρόθεση για άνοιξη.

μικρά στιγμιότυπα από ένα απίστευτο ψηφιδωτό προσώπων και αισθήσεων, και είναι όλα αυτά που με συντροφεύουν και με δένουν χρόνια τώρα με αυτό το μικρό νησί που δεν διστάζει να παρουσιάζει συνεχώς άλλα πρόσωπα.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s