προσχέδιο [11 Αυγούστου 2012]

Διαθέσεις και αντιθέσεις,λόγια λόγια και παρενθέσεις σε έναν κύκλο καλοκαιρινών αποκαλύψεων.

Κάτι μου μαγκώνει τα χέρια και μάλλον είναι που μου μίλησες για τον άλλον,αυτόν τον κρυμμένο επισκέπτη που ίσως πέρασε κι από δω τρέχοντας.Δεν υπάρχουν όμως βήματα προς τα πίσω,μα δεν υπάρχουν ούτε πόδια να τα βαδίσουν,ασχεδίαστη διαδρομή εκτός πόλης.

Μία βόλτα ξανά μέσα στην διπλή όψη των ονείρων,μα δεν είναι όνειρα,είναι εικόνες που συνθέτω και τις κοιτώ ενώ κινούνται.Δεν με πήρε ο ύπνος μα με πήρε το αεράκι και κάπου αιωρούμαι ξανά μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας λίγο στο χθες και ξαφνικά πάλι στο παρόν.

Τόσο ωραίο να κυνηγάς τον ήλιο και τόσο βίαιο να μην μπορείς να τον έχεις κοντά σου. Μα και τι δεν είναι βίαιο,κάθε αποκλειστικότητα και κάθε απόφαση κρύβει έναν βίαιο εαυτό,όχι πάντα επικίνδυνο μα σκληρό.

Θυμώνω που πάλι αναζητώ το χαμόγελο σου,μα θυμώνω πιο πολύ γιατί δεν κυνηγάω το δικό μου χαμόγελο,γιατί το άφησα στην άκρη πάλι και εξαρτώμαι από άγνωστα χείλη και μπερδεμένα μάτια.

Αναρωτιέμαι αν τα γεγονότα μας επισκέπτονται ή είμαστε εμείς πριν από αυτά,αν δίνουμε ζωή στο κάθετι ή την παίρνει το ίδιο από μόνο του,αν πρέπει να ανησυχώ όσο ηρεμεί ο ρυθμός της καθημερινής μου πλάνης ή είναι σημάδι εξέλιξης,αναρωτιέμαι.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s