δέκα και δέκα

Μια καταιγίδα αισθήσεων και προκλήσεων για νέο άνοιγμα οριζόντων,πλαισίων και κανόνων ήρθε να βρέξει την πόρτα μου.Νιώθω μια πλήρωση και μια αμηχανία διαχείρισης, ή μάλλον είναι αυτός ο φόβος που δεν ξέρεις πόσο λάμπει η αλήθεια και πόσο ξεγελάει το ψέμα.Μα δεν αντέχεις να το ξαναδοκιμάσεις και να ρισκάρεις πάλι κι ας έχουν γλυκαθεί τα μάτια σου και ας λαχταρούν οι ώμοι σου αγκαλιά.

Ένα βήμα μπροστά και μισό πίσω και όταν αρχίσει να μικραίνει αυτή η αναλογία θα ισορροπήσεις ξανά στην δοκό χωρίς να σημαίνει πως θα μείνεις σταθερή χωρίς ταλαντώσεις που τόσο πολύ τις έχεις ανάγκη.

Ταλαντώσεις μεταξύ του αληθινού και του μυστήριου,του γλυκού και του ξινού,του μεγάλου και του μικροσκοπικού και μίας νέας συνάντησης με το φεγγάρι που με ακολουθεί.Άρχισα τελικά να το ακολουθώ κι εγώ, και τον Αύγουστο ήμουν και στις δύο του εμφανίσεις εκεί να νιώθω την ταραχή που προκαλεί σε σώμα και μυαλό.

Ένα σώμα χαλαρό και πιο ελεύθερο από ποτέ,ένα μυαλό που στένεψε για λίγα δευτερόλεπτα και ξανάνοιξε για να δεχτεί μουσικές,λόγια,σκέψεις.Μια όμορφη περίοδος με εντυπωσιακά μα και απλά ορόσημα και μοίρασμα γεύσης,ονείρου,γέλιου,αγκαλιάς.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s