αλλαγή,συνειδητοποίηση ή νοσταλγία

Θα θελα πολύ απόψε να σε πάρω μαζί μου μα δεν ξέρω ποιο θα είναι το κόστος και αν αντέχω να το πληρώσω ξανά.

Θα θελα να πετάξω και να βρεθώ κοντά σε όλα εκείνα τα μικρά που γεννιούνται και ανθίζουν μέσα μας ή δίπλα μας.Είναι λουλούδια,είναι σκέψεις,είναι συναισθήματα,είναι ζώα,είναι κραυγές.

Θα πετάξω τα ρούχα που με βαραίνουν και θα τρέξω στην θάλασσα,ή θα πέσω στην αγκαλιά σου,ή θα λυγίσω στο χάδι σου,ή μπορεί στο τέλος να τα κάνω όλα και μαζί τίποτα μέσα στο μπερδεμένο μου κεφάλι.

Τα χαμένα σου μάτια πάλι με ψάχνουν στον χώρο,πάλι με δεσμεύουν να τα ερωτευτώ,κάθε μέρα από την αρχή και κάθε στιγμή με άλλους όρους.

Κάνω να πλησιάσω μα με ξαναγυρνάς στην αφετηρία του τίποτα,κάνω να σε αγγίξω και με κρατάς κοντά σου και αποκλειστικά μαζί με τα γιατί σου.

Νομίζεις πως τα τακτοποιείς όλα μα πάλι τα σκόρπισες στο πάτωμα και ψάχνεις την άκρη στο κουβάρι.Παντού μπλεγμένα νήματα κ δεν βρίσκεις ούτε την βελόνα,μα ούτε και την διάθεση να το ξεμπλέξεις.

Δεν μπορώ να σε βλέπω να σβήνεις μα ούτε θέλω να με ξαναδώ να εξαφανίζομαι στον πυρήνα της δίνης.Όχι τώρα τουλάχιστον,όλα θέλουν το χώρο και τον χρόνο τους,και τον αέρα ανάμεσα τους,πριν και μετά να αφήνεις μια κενή γραμμή για να χωράνε τα γράμματα που περισσεύουν από το κείμενο.

Πλησιάζεις,πλησιάζεις μα συνεχώς κάτι ξεχνάς πίσω και επιστρέφεις.Μέχρι να βαδίσεις ολόκληρο τον δρόμο και να φτάσεις κοντά μου ίσως να έχεις ακούσει πολλές ιστορίες και να σε έχουν μαγέψει πολλά τραγούδια.Επίσης μάλλον δεν θα με βρεις να σε περιμένω μα να τραγουδάω στον δικό μου ρυθμό.

Αλλάζει ή δεν αλλάζει ο άνθρωπος,ίδιος παραμένει μα εικόνες αλλάζει,μυρωδιές και σχήματα.Κάθε φορά τα προσαρμόζει και τα καλλιεργεί λίγο πριν τα προσφέρει.

Advertisements

One thought on “αλλαγή,συνειδητοποίηση ή νοσταλγία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s